Geen haar verlies meer dankzij WONDR
Steffie belde ons voor meer informatie over de Winwinlening en is super enthousiast om in WONDR te investeren. En dat allemaal dankzij haar geweldige ervaring met onze producten! Dit is haar verhaal. 
2024-05-21

Geschreven door: Planet B

Lady using Wondr product
Palm tree shadow

Hoe het allemaal begon

Op 19 juni 2023 beviel ik van mijn prachtige zoon. Helaas heb ik altijd al fijn haar gehad en niet zo lang na mijn bevalling gaven mijn hormonen de opdracht aan mijn kapsel om het nest te verlaten. Al snel vielen de plukken er uit en stond ik soms zelf te huilen in de douche van de hoeveelheid haar ik op de grond mocht aantreffen... Ik heb echt alles geprobeerd: pillen, speciale shampoo, product van mijn kapster, ... Ik ben via Instagram terecht gekomen bij WONDR. Ik dacht "Waarom niet.. wat heb ik nog te verliezen?" 

WONDR to the rescue

Ik ben gestart met de WONDR shampoo en conditioner bar, alsook de scalp borstel. In een mum van tijd was mijn haaruitval véél minder en durf ik mijn lokken terug los te laten. Alsook mijn vriend vond snel zijn weg naar de scalp borstel. Hij wordt snel kaal en sinds het gebruik van de scalp borstel is deze ook enorm verminderd. Alsook heeft hij veel last van een jeukende hoofdhuid en ook dit is voorbij. 

Winwinner 

We zijn met het WONDR team zo blij dat onze producten op deze manier kunnen helpen. De Winwinner campagne van Planet B (het moederbedrijf van WONDR) is nu de kans voor Steffie om te investeren in een bedrijf waar zij in geloofd.

Geloof je ook in WONDR en wil je ook investeren? Bekijk de presentatie hier.